Ik begrijp het goed. je wil stoppen met de loterij die elke maand geld van je rekening afschrijft. Zelf kwam ik er na 25 jaar en vele teleurstellende staatsloterij trekkingen achter dat ik nooit wat win. Bedenk eens wat je kan doen met maandelijks 15 tot 25 euro extra uit te geven aan leuke dingen. Zeker als je weet dat er maar tussen de 40 en 60 procent wordt uitgekeerd aan prijzen geld kan dit een slimme overweging zijn.

Niet voor niks dat opzeggen niet eenvoudig is

Mailen om te stoppen is vaak lastig. Vaak moet je bellen en dan probeert de klanten service je over te halen om te blijven meedoen. Hier zit je niet op te wachten als klant. Toch is dit ook wel begrijpelijk want met een markt van ruim 2 miljard aan loterij omzet zijn de belangen groot voor de loterij exploitanten. Dus loterijen opzeggen is knap ingewikkeld.

Wil je de loterij opzeggen en weer leuke dingen gaan doen met je geld dan moet je op een paar dingen letten

Het eerste advies is, zeg op per aangetekende brief of digitale aangetekende mail. Dat is snel en duidelijk en moeten de loterijen accepteren.

 

loterij opzeggen is lastig

Opzeggen van je loterij kan op dezelfde manier als afsluiten

Volgens de wet mag je altijd opzeggen op dezelfde manier waarop je het abonnement afsloot. Heb je online afgesloten, dan kan je ook online opzeggen.

De maximale loterij opzegtermijn is meestal 1 maand

Wil je je loterij abonnement opzeggen, houdt dan rekening met de opzegtermijn. Een loterij mag niet meer vragen dan de maximale opzegtermijn, na het aflopen vaste abonnementsperiode. Meestal is dit voor een loterij abonnementen 1 maand.

Opzeggen van de loterij na de vaste periode

Jouw loterij naar keuze zoals de postcode loterij of de Staatsloterij mag je abonnement na de vaste periode automatisch verlengen. Dit heet stilzwijgende verlenging. Tijdens de automatische verlenging mag je elk moment opzeggen. De opzegtermijn hiervoor mag niet meer zijn dan 1 maand.

Storneren betaling van het loterij abonnement.

Heb jij je loterij opgezegd, let erop dat je ook de automatische incasso stop zet als je daar toestemming voor hebt gegeven.

Heb je de bevestiging van je opzegging van je loterij ontvangen maar wordt er nog steeds geld van je rekening geïncasseerd? Dit kan je altijd binnen 56 dagen door je bank laten stopzetten. Dit heet storneren

Digitaal aangetekend opzeggen van je loterij

Je kan zelf een brief maken en aangetekend opsturen naar de loterij organisatie. Dan weet je zeker dat het goed gaat

loterij opzeggen is moeilijk

Loterijopzeggen.nl de Nederlandse digitale loterij opzeg specialist

Tegenwoordig kan je ook snel en makkelijk digitaal en aangetekend je loterij opzeggen. Dit kan heel eenvoudig via digitale opzeg service organisaties. Loterijopzeggen.nl is zo’n organisatie en maakt opzeggen binnen een minuut mogelijk. We doen dit voor dezelfde kosten als waarmee je zelf een aangetekende brief verstuurd.

De meest populaire loterijen

De populaire loterijen van loterij opzeggen.nl gebruikers zijn de Staatsloterij, de Postcode Loterij, Vriendenloterij, BankGiro Loterij en de Lotto. Wij hebben de opzegadressen van alle loterijen al uitgezocht en verzorgen het heel gemakkelijk voor je. Wil je het toch zelf uitvoeren download dan een voorbeeld brief van loterijopzeggen.nl

Downloaden voorbeeld loterij opzegbrieven

De Staatsloterij, Postcode Loterij, Vriendenloterij of BankGiro Loterij opzeggen

Staatsloterij opzeggen

De Staatsloterij hanteert geen opzegtermijn. Je abonnement loopt af als de Staatsloterij de opzegging heeft verwerkt. De Staatsloterij kan direct worden opgezegd.

 

Je kan de Staatsloterij opzeggen met een aangetekende brief naar:

 

Klantenservice Staatsloterij

Postbus 818

2700 AV Zoetermeer

 

Hou wel rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 10 werkdagen.

Postcode Loterij opzeggen

De Postcodeloterij hanteert geen opzegtermijn. Je abonnement loopt af als de Postcodeloterij de opzegging heeft verwerkt. De Postcodeloterij kan direct worden opgezegd.

 

Je kan de Postcode Loterij opzeggen met een aangetekende brief naar:

 

Nationale Postcode Loterij

Beethovenstraat 200

1077 JZ Amsterdam

Vriendenloterij opzeggen

Wil je de Vriendenloterij opzeggen? De Vriendenloterij hanteert een opzegtermijn van 1 maand, het kan dus zijn dat je abonnement na ontvangt bij de Vriendenloterij nog 1 maand kan doorlopen.

 

Zeg de Vrienden Loterij op met een aangetekende brief naar het volgende adres:

 

VriendenLoterij

T.a.v. Ledenservice

Beethovenstraat 200

1077 JZ Amsterdam

BankGiro Loterij opzeggen

Wil je de BankGiro Loterij opzeggen? De BankGiro Loterij hanteert een opzegtermijn van 1 maand, het kan dus zijn dat je abonnement na ontvangt bij de BankGiro Loterij nog 1 maand kan doorlopen.

 

Zeg de BankGiro Loterij op met een aangetekende brief naar het volgende adres:

 

BankGiro Loterij

Beethovenstraat 200

1077 JZ Amsterdam

 

Kijk voor meer informatie op loterijopzeggen.nl