Hoe werkt Lucky Day?

Lucky Day is een van de loterijen van de Nederlandse loterij. Met Lucky Day bepaal je zelf met welke getallen en inleg je meespeelt. De Lucky Day trekking is een keer per dag. De minimale inleg is €1,50 en je kan tot 300.000 keer je inzet winnen

Lucky Day speluitleg: hoe werkt het precies?

  • Lucky Day getallen: uit 80 getallen kies je 1 tot 10 getallen.
  • Lucky Day inleg: De min. inleg is €1,50 en de max. inleg is €22,50.
  • Lucky Day trekking: dagelijks om 18.00 uur is de Lucky Day trekking.

Bij de Nederlandse Loterij kun je digitaal meespelen, eenmalig of via een abonnement.

Lucky Day prijzen: wat kan je winnen?

Dagelijks zijn er meer dan  8000 Lucky Day winnaars. De hoofdprijs is 300.000x je inzet en met een minimale inzet van €1,50 is dat €450.000 en met een maximale dagelijkse Lucky Day inzet van 22,50 is dat ruim 6,7 miljoen euro.

Er worden 20 ballen uit 80 ballen getrokken. Winnaars die een prijs winnen van boven de €449,00 moeten nog kansspelbelasting betalen. Dit wordt ingehouden door de Nederlandse Loterij voordat er wordt uitgekeerd.

Lucky Day heeft ook nog een bonusspel. Als je de geluksgetallen en inleg ingevuld hebt dan zet je het bonusspel aan. De inleg voor het bonusspel is evenveel als je Lucky Day inleg.

Na de trekking van de 20 getallen wordt er meteen een bonusgetal getrokken uit 51 ballen. Als je gewonnen hebt wordt de winst met die bonus vermenigvuldigd. De Lucky Day  bonussen zijn 1x (31 ballen), 3x (17 ballen), 5x (2 ballen) en 10x (1 bal). Kijk op lucky day uitslagen oor je een winnaar bent.

Hoeveel wordt er bij Lucky Day uitgekeerd?

Het uitbetaal percentage ligt net boven de 50%.

Lucky Day loten kopen waar kan dat?

 

Je kan online een Lucky Day lot kopen of een fysiek lot bij een van de winkels die zijn aangesloten bij de Nederlandse Loterij. Het is snel te spelen en je hebt elke dag kans op een grote prijs. Dat is ook de kracht van deze Lucky Day, je eigen nummers kiezen en dromen over de Lucky Day jackpot.

Er is een manier om deze loterij te verslaan. Je leest regelmatig dat je een gratis Lucky Day lot kan claimen. Er zijn ook regelmatig aanbiedingen van de Nederlandse Loterij dat je gratis loten krijgt als je automatisch gaat meespelen. Vergeet daarna dan niet je abonnement weer snel stop te zetten zodat je mooi mee kan profiteren van deze extraatjes.

Lucky Day opzeggen

  • Lucky Day opzeggen telefoon: 070-550 08 08, werkdagen van 9.00 -21.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 – 17.00 uur.
  • Lucky Day opzeggen post: Je kunt onderstaande opzegbrief afdrukken. Ervaring leert dat aangetekend versturen verstandig is.
  • Lucky Day online opzeggen: Voor je persoonlijke Lucky Day opzegbrief kan je hieronder je gegevens invullen.