Het annuleren van een loterij abonnement is lastiger dan men vaak verwacht. Waar loterijen het heel gemakkelijk maken om deel te nemen, maken ze het deelnemers ook enorm moeilijk om de loterij lidmaatschap op te zeggen.

De reden waarom men de loterij opzegt

Bedenk eens wat je kunt doen met maandelijks 15 tot 25 euro extra? Je kunt hier leuke dingen mee doen, waardoor je een nieuwe ervaring rijker wordt. Toch besteden veel mensen dit bedrag maandelijks aan een loterij abonnement. In de hoop dat zij een van die bergen met goud mogen winnen. Echter, zul je al snel merken dat de winstkans bij Nederlandse loterijen enorm laag ligt. De Staatsloterij heeft de hoogste winstkans van 0,00014%!

Hoe annuleer je een loterij abonnement online

Een loterij abonnement annuleren is dus niet zo gemakkelijk. Online kom je nauwelijks op de juiste pagina. De Nederlandse loterijen zorgen namelijk dat men dusdanig veel klikken moet uitvoeren, dat ze in de hoop ergens tijdens het proces het overzicht kwijt geraakt zijn. Daarom helpt Loterijopzeggen.nl jou bij het online annuleren van een loterij lidmaatschap.

Via deze link kan je jouw gewenste loterij aanklikken en direct online opzeggen.

 

Loterij opzeggen kan via dezelfde manier als afsluiten

Volgens de Nederlandse wet mag je altijd opzeggen op dezelfde manier waarop je het loterij abonnement afsloot. Heb je het abonnement online afgesloten? Dan kan je de loterij online opzeggen. Indien je het meespelen telefonisch hebt afgesloten, kan je de loterij telefonisch opzeggen.

 

Loterij abonnement opzeggen met Loterijopzeggen.nl

Loterijopzeggen.nl maakt het voor jou zo gemakkelijk mogelijk om een loterij abonnement te annuleren. Via onze website geven we namelijk per Nederlandse loterij aan op welke manier je deze kunt opzeggen.

Dit gaat als volgt te werk:

  1. Kies de loterij uit die je wilt opzeggen
  2. Vul loterij-gegevens in
  3. De loterij opzegging wordt verzonden
  4. Je ontvangt een bevestiging van het opzeggen van de loterij

Hierdoor ben je binnen 1 minuut tijd van jouw ongewenste abonnement op een Nederlandse loterij af!

loterij opzeggen - loterij abonnement annuleren

Geef een antwoord