Meest gestelde bankgiroloterij vragen?

Je kunt je op elk moment uitschrijven voor nieuws en aanbiedingen van de bankgiroloterij. Ook kun je jezelf afmelden via de afmeldlink die onderaan elke e-mail van de BankGiro Loterij staat. Houdt rekening met een overgangsperiode. Het kan gebeuren dat je na het afmelden nog berichten van de bankgiroloterij ontvangt. Dit komt omdat bankgiroloterij e-mailberichten enige tijd van tevoren zijn klaargemaakt voor verzending.

Het BankGiro Loterij callcenter belt mensen op om de bankgiroloterij te verkopen. In dit gesprek ontvang je een bankgiroloterij kennismakingsaanbod.

De bankgiroloterij belt vanuit de contactcenters en gebruiken daarvoor nooit een ‘anoniem’ nummer. Er staan gewone telefoonnummers waarop u ons ook kunt terugbellen. Je kunt door één van onderstaande nummers gebeld worden:

 • 0527755055
 • 0727501492
 • 0727501493
 • 0570768023
 • 0702040258
 • 0702170002
 • 0702040259
 • 0367517240
 • 0308507965
 • 0267508530

Ben je gebeld en wil je meespelen met de BankGiro Loterij? Dan neemt de bankgiroloterij de gegevens met je door en wordt alles samengevat in een telefoon bandopname. Zo weten jullie beiden zeker wat er is afgesproken. Zodra de gegevens zijn verwerkt zijn speel je mee. Per post of per mail ontvang je daarna alle informatie. Wil je niet meer gebeld worden neem dan contact op via het contact formulier

Wil je geen geadresseerde bankgiroloterij reclamepost en/of e-mail ontvangen?

Let op 1: De komende zes weken ontvang je nog wel post. Dit komt doordat sommige post en e-mails al ruim van tevoren zijn voorbereid.

Let op 2: Wil je überhaupt geen ongeadresseerde reclamepost meer ontvangen? Dit kun je ook voorkomen door een NEE-JA-sticker of NEE-NEE-sticker op uw brievenbus te plakken.

Als je met met meerdere bankgiroloterij loten meespeelt, kan je een tweede VIP-KAART aanvragen. Omdat iedere bankgiroloterij VIP-KAART strikt persoonlijk is, heeft de bankgiroloterij hiervoor enkele gegevens nodig.
De BankGiro Loterij VIP-KAART geeft gratis toegang tot de deelnemende musea voor één persoon. Soms zijn er tijdelijke acties waarbij korting of gratis toegang voor meerdere personen wordt aangeboden.
Je kunt een tweede VIP-KAART aanvragen door het contactformulier in te vullen. Je kunt ook je tweede VIP-KAART aanvragen via het tabje ‘Mijn VIP-KAART’ in je Mijn BankGiro Loterij account aanmaken.

De BankGiro Loterij VIP-KAART wordt aan alle deelnemers van de BankGiro Loterij verstrekt. De Bankgiroloterij VIP-KAART geeft gratis toegang tot ruim 100 topmusea en korting op kaarten voor theater, musicals, festivals, concerten, exclusieve evenementen en arrangementen. Met de VIP-KAART betrekt de BankGiro Loterij haar deelnemers bij haar missie om cultuur in Nederland te steunen.

De BankGiro Loterij VIP-KAART is geldig voor deelnemers van de BankGiro Loterij zolang je meespeelt. Na beëindiging van de deelname wordt de bankgiroloterij vip kaart automatisch gestopt. De BankGiro Loterij VIP-KAART is gemaakt van recyclebaar PVC. Hier vind je een overzicht van de deelnemende musea en kortingen vindt u op:www.bankgiroloterij.nl/vipkaart

Hoe langer je meespeelt hoe meer vip punten je krijgt. Je maakt dan kans op grotere geldprijzen. Naast de grotere giro geldprijzen krijg je korting of kan kan kaarten winnen voor de onderstaande evenementen.

 • Musea:
  • van goghmuseum, omniversum, anne frank huis, stedelijk museum, stedelijk museum, amsterdam museum, openlucht museum arnhem, mauritshuis, tropenmuseum, corpus, moco museum, hermitage amsterdam, groninger museum, zuiderzee museum,hermitage amsterdam, kasteel de haar, cobra, madame tussaud, nijntje museum, nemo, paleis het loo, aviodrome, eye, museum rotterdam, scheepvaart museum, teijlers museum, scheepvaart museum, drents museum, singer laren, slot loevestein, fundatie zwolle, noordbrabants museum, naturalis leiden, van abbemuseum, centraal museum utrecht,
 • Bioscoop: Vaak win je een bioscoop kaartje en zo niet dan krijg je bijvoorbeeld pathe korting via de vip pas
  • pathe: pathe de kuip, pathe zwolle, pathe arnhem, pathe groningen, pathe nijmegen, pathe tilburg, pathe delft, pathe tilburg, pathe scheveningen, pathe amsterdam, pathe rotterdam, pathe scheveningen, pathe utrecht, pathe leeuwarden
  • kinepolis: kinepolis enschede, kinepolis dordrecht, kinepols nijmegen,kinepolis oss
  • vue: vue apeldoorn, vue den bosch, vue delft. vue vlaardingen, vue doetichem, vue hoogezand, vue hoogeveen, vue nijmegen, vue arnhem
 • Pretparken:
  • beekse bergen, apenheul, madurodam, burgers zoo, ouwehands dierenpark, wildlands, diergaarde blijdorp, zooparc averloon, aqua zoo
 • CJP:
  • CJP is een platform voor cultuurliefhebbers tot 30 jaar. Met de CJP-pas ontvangen jongeren korting op musea, theater, film, muziek en lifestyle. Ben je de 30 gepasseerd en heb je geen CJP pas meer dan krijg je kortingen via de BankGiro Loterij. Je ontvangt de Bank Giro Loterij VIP-KAART. De kaart zorgt voor veel korting op kunst en cultuur. Tegelijkertijd steun je CJP.
 • Trein kaartje actie: 
  • Als BankGiro Loterij deelnemer kan je met 2 personen voor maar € 35,- retour naar 12 geselecteerde steden: Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Enkhuizen, Groningen, ‘s-Hertogenbosch, Kerkrade, Leeuwarden, Maastricht, Utrecht, Zwolle en Rhenen.

Bankgiroloterij dagjeweg
Met vier personen gezellig naar de dierentuin, een speeltuin of pretpark! Dát is het Uitstapje naar Keuze van de BankGiro Loterij. Heb je deze dagjeweg prijs gewonnen? Per lot ontvangt u 4 entreebewijzen. Eén entreebewijs is geldig voor 1 persoon. Per gewonnen lot kunt u vier uitstapjes voor 1 persoon uitkiezen. Winnaars van deze gratis uitjes prijs ontvangen een brief met daarin een persoonlijke code. De persoonlijke code en de geldigheid staan rechts bovenaan de brief.

Daarnaast is je vip kaart ook een soort uitjeskortingskaart. Er zijn bijvoorbeeld gratis en leuke uitjes met korting arrangementen voor de kerst en herfstvakantie te boeken.

De bankgiroloterij doet regelmatig aan bankgiro loterij deurverkoop. Hierbij wordt keurig rekening gehouden met de richtlijnen van het RIVM.

Een medewerker van de BankGiro Loterij kan bij je aanbellen om te vragen of je mee wilt spelen. Als je gaat meespelen met de BankGiroLoterij ontvangt je gegarandeerd een bedrag per lot als bankgiroloterij welkomst cadeau. Binnen 5 weken nadat je eerste bankgiroloterij inleg geïncasseerd wordt, staat het bankgiro welkomst cadeau bedrag op je rekening. De bankgiroloterij deurverkopers zijn te herkennen aan een blauwe jas en ze werken van maandag tot en met vrijdag van 12.00-21.00 uur. En op zaterdag van 12.00-20.00 uur.

Waar vinden deze bankgiroloterij acties momenteel plaats.

Is je BankGiro Loterij VIP-KAART kwijt geraakt of is de kaart beschadigd. Vul dan het het bankgiroloterij contactformulier in. De bankgiroloterij stuurt dan een vervangende kaart toe. Automatisch wordt de oude VIP kaart geblokkeerd.

Als je nog niet meespeelt met de BankGiro Loterij dan kun je hier je via de website van de bankgiroloterij de deelname bevestigen. Als je al wel meespeelt hoef je niets te doen en speel je automatisch mee. Bij de BankGiro Loterij speel je elke maand mee voor de bankgiroloterij hoofdprijs en elke week voor € 100.000,- en elke dag voor € 10.000,-.

Ja je kunt contact opnemen met de bankgiroloterij via e-mail of telefoon. Hoe? Dat lees je op onze contactpagina.

De winkans bij de BankGiro Loterij is 1 op 4.

Bankgiro trekking momenten 2020
Elke maand wordt bij de bankgiro loterij een notaris gevraagd om de  trekking uit te voeren. De notaris trekt op dat een moment al onze prijzen dat wordt de bankgiroloterij trekking datum genoemd. De trekkingen worden uitgevoerd op de Beethovenstraat 200 in Amsterdam. De bankgiro dag en bankgiro weekprijzen worden ook in deze maandelijkse trekking vastgesteld. De BankGiro Loterij publiceert iedere 10e van de maand de bankgiro trekking uitslagen. De winnaars van de weekprijzen worden dagelijks bekendgemaakt. Extra trekkingen worden op een andere dag gepubliceerd. Wijzigingen voorbehouden.

Bankgiro trekkingNotaris TrekkingTrekking en publicatiedatum
December9 januari 2020 bankgiro loterij uitslagen10 januari 2020
Januari7 februari 2020 bankgiro loterij uitslagen10 februari 2020
Februari9 maart 2020 bankgiro loterij uitslagen10 maart 2020
Maart9 april 2020 bankgiro loterij uitslagen10 april 2020
Paastrekking9 april 2020 bankgiro loterij uitslagen11 april 2020
April9 mei 2020 bankgiro loterij uitslagen10 mei 2020
Mei9 juni 2020 bankgiro loterij uitslagen10 juni 2020
Juni9 juli 2020 bankgiro loterij uitslagenvrijdag 10 juli 2020
Juli7 augustus 2020 bankgiro loterij uitslagen10 augustus 2020
Augustus9 september 2020 bankgiro loterij uitslagen10 september
Herfsttrekking9 september 2020 bankgiro loterij uitslagen19 september 2020
September9 oktober 2020 bankgiro loterij uitslagen10 oktober 2020
Oktober9 november 2020 bankgiro loterij uitslagen10 november 2020
November9 december 2020 bankgiro loterij uitslagen10 december 2020
Kersttrekking9 december 2020 bankgiro loterij uitslagen19 december 2020
December8 januari 2021 bankgiro loterij uitslagen10 januari 2021

 

Bankgiroloterij uitslagen
De bankgiro uitslag is belangrijk voor de bankgiroloterij leden Hieronder de linkjes waar je de belangrijkste bankgiroloterij uitslagen kan lezen:

Dit waren de bankgiro uitslagen. Zodra er meer zijn zullen wij deze toevoegen.

Bij de BankGiro Loterij maak je elke maand kans op € 1 miljoen. Als je het hele jaar meespeelt in de bankgiroloterij is de kans dat jij dat miljoen wint 1 op 54.215. Hier moet je echter wel kansspelbelasting over betalen. Dus technisch gezien ben je dan nog geen miljonair. Dit is de hoogste loterij jackpot winkans van alle loterijen in Nederland.

Iedereen met een Nederlands bankrekeningnummer kan meespelen met de BankGiro Loterij. Dus ook als je in het buitenland woont. Vergelijk hier de andere Nederlandse loterijen.